Η εταιρεία μας

Η Εταιρεία

DSC02859ISO

 

 

 

 

 

 

 

Από το 1978 που ξεκινήσαμε ως οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στην παραγωγή παραδοσιακών γλυκών κουταλιού και συναφών προϊόντων, δημιουργώντας έτσι το ‘μύθο’ στον τόπο μας. Ακολουθώντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές, δημιουργήσαμε αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα έτσι ώστε να μπορούμε σήμερα να σας μεταφέρουμε θεσπέσια αρώματα και γεύσεις.

Στην πανέμορφη Πορταριά Πηλίου, στο βουνό των Κενταύρων, παράγουμε με τα δικά μας αλλά και με επιλεγμένα φρούτα της Ελληνικής γης, τις πιο νόστιμες μαρμελάδες και γλυκά, σ’ ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο το οποίο εκτείνεται σε 2000 τμ κτιριακών εγκαταστάσεων. Με συνεχή ανάπτυξη μέσω παραγωγικών επενδύσεων και στρατηγικών συνεργασιών με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε κάθε επίπεδο.

Με ενεργό συμμετοχή, άμεσο έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τη σωστή καλλιέργεια των φυτών, τις συνθήκες συγκομιδής μέχρι την επεξεργασία, τυποποίηση και διανομή των προϊόντων μας, καταφέραμε να παράγουμε φυσικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα, παραμένοντας πάντα πιστοί στην παράδοση και τα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής.

Σήμερα η παραγωγική μας δυνατότητα υπερβαίνει τους 1000 τόνους ετησίως, ακολουθώντας αυστηρά τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005, FSSC 22000:2010, ISO 14001:2004. Αφαιρέσαμε από τα γλυκά κουταλιού  και τις μαρμελάδες όλα τα πρόσθετα όπως συντηρητικά, γλυκόζη, πηκτίνη, αρώματα κλπ, ενώ παράλληλα αυξήσαμε το ποσοστό του φρούτου ώστε να δημιουργήσουμε υψηλής διαθρεπτικής αξίας προϊόντα.

Για αυτό λοιπόν σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί τα προϊόντα μας τυγχάνουν ευρείας αποδοχής επιβραβεύοντας έτσι την προσπάθεια που καταβάλλουμε, δίνοντας μας τη δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο.