ΕΥΚΟΛΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ

Υλικά

1& ½ μπισκότα πτιμπέρ

400γρ, κρέμα γάλακτος

½ κούπα ζάχαρη άχνη

1 κιλό γιαούρτι

200 γρμ. Μαρμελάδα σμέουρο

 Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε στο μίξερ καλά την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν σαντιγί.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε λίγο λίγο το γιαούρτι χτυπώντας ίσα να ενσωματωθεί στο μείγμα.
  • Σε ένα μέτριο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά μπισκότα.
  • Απλώνουμε την μισή κρέμα.
  • Καλύπτουμε με μια ακόμη σειρά μπισκότα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
  • Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα για 2-3 ώρες.
  • Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την μαρμελάδα και σερβίρουμε.