ΕΥΚΟΛΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ
Υλικά
1& ½ μπισκότα πτιμπέρ
400γρ, κρέμα γάλακτος
½ κούπα ζάχαρη άχνη
1 κιλό γιαούρτι
200 γρμ. Μαρμελάδα σμέουρο
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μίξερ καλά την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν σαντιγί.
- Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε λίγο λίγο το γιαούρτι χτυπώντας ίσα να ενσωματωθεί στο μείγμα.
- Σε ένα μέτριο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά μπισκότα.
- Απλώνουμε την μισή κρέμα.
- Καλύπτουμε με μια ακόμη σειρά μπισκότα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα για 2-3 ώρες.
- Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την μαρμελάδα και σερβίρουμε.